Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Anja Huovinen (HYT kouluttaja)

Anja on Dinah Rodriguesin koulutettu Hormone Yogatherapy teacher (approved by IYTA and by YSA (Swiss Yoga Association) Y.S.A and Y.I.F. (Yoga India Federation). Hän opettaa hormonijoogaa (hormone yoga therapy HYT) vuodesta 2009 lähtien. 

Anja on myös toiminut yli 12 vuotta joogaopettajana Suomessa sekä Saksassa. Hänellä on Suomen joogaliiton pitkän linjan jooganopettajan koulutus SJL. Lisäksi hän on opiskellut joogaterapiaa kansainvälisesti arvostetussa Svastha Yoga Therapy ohjelmassa, saksalaisen 

Vuonna 2010 hän julkaisi yhdessä Varpu Tavin kanssa kirjan "Hormoniharmoniaa ruokavalion ja joogan keinoin".kirurgiortopedin Dr. Günther Nissen johdolla.  

Koulutukselta Anja on diplomi-insinööri (AMK) ja Master of Science (MSc Environmental Management). 

Esikoislapsen odotusaikana hän löysi joogan polulle ja siirtyi kokonaisvaltaisesti hyvinvointi- ja liikunnan alalle. Hän perusti 2009 oma yrityksen ja Happyliikunta studion sekä toimii tuntiopettajana kansalaisopistolla. Anja on työskentelyt eri-ikäisten naisten kanssa ja naisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä hänen sydäntään. 

Vuonna 2017 Anja alloitti kouluttamaan hormonijooga ohjaajia Suomessa. 

 

Marraskuussa 2017 valmistuneet hormonijooga ohjaajat

Sari Wilen, Suvi Suomi, Mirja Hannula (KuntoKamari Oy, Kaitaraistentie 162, 21270 Nousiainen, www.kuntokamari.fi), Maaret Rutanen, Satu Suominen, Seija Hernetkoski